Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Предстоящо в Народното събрание
вторник, 19/12/2017
  • 14:00
    Среща на Комисията по външна политика и на Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове с главния преговарящ за излизане на Великобритания от структурите на ЕС Мишел Барние – зала 3, Източно крило.
  • 17:00
    Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще връчи наградата „Студент на годината за 2017”. Официалната церемония, на която ще бъдат обявени носителите на Националния приз „Студент на годината” на Националното представителство на студентските съвети, ще бъде на 19 декември 2017 г. от 17.00 часа в Народния театър „Иван Вазов”.

    Целта на Националния приз „Студент на годината” е да отличи най-активните студенти във всички области на науката, изкуството и спорта. Той се присъжда за единадесети път. Награди ще получат младежи, които учат в специалностите педагогически науки, хуманитарни науки, социални науки, стопански науки, правни науки, природни науки, информатика и математика, технически науки, аграрни науки и ветеринарна медицина, здравеопазване, спорт, изкуства, сигурност и отбрана, както и чуждестранен студент в България и докторант. Връчването на призовете е под патронажа на министъра на образованието и науката Красимир Вълчев.

    В церемонията ще участват председателят на Комисията по образованието и науката Милена Дамянова, председателят на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта Славчо Атанасов, народни представители, министри, столичния кмет Йорданка Фандъкова и др.
сряда, 20/12/2017
четвъртък, 21/12/2017
Последни законопроекти
Връзки
Държавен вестник
Държавен вестник
Официално издание на Република България
Регистър
Регистър
по Закона за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси
Регистър
Регистър
по Закона за пряко участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление
Студентската програма
Студентската програма
за законодателни проучвания в Народното събрание
Международна
Международна
парламентарна стипендия на Германския Бундестаг