Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Цецка Цачева и народни представители присъстваха на традиционния Богоявленски водосвет на бойните знамена и знамената-светини на Българската армия
06/01/2017
Председателят на Народното събрание Цецка Цачева и народни представители присъстваха на традиционния Богоявленски водосвет на бойните знамена и знамената-светини на Българската армия. Водосветът беше отслужен от Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит.

Президентът и върховен главнокомандващ на въоръжените сили на Република България Росен Плевнелиев прие почетния строй на представителните части на Българската армия.

На ритуала присъстваха кметът на София Йорданка Фандъкова, министърът на отбраната в оставка Николай Ненчев, заместник-министрите на отбраната в оставка Атанас Запрянов, Десислава Йосифова и Орхан Исмаилов, началникът на отбраната генерал Константин Попов, висши военни, представители на местната власт, на военнопатриотичните съюзи, общественици и граждани.
Форма за търсене
Ключова дума
Търсене
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Избор на член и заместник–председател на НБКСРС

Избор на председател на Комисията за публичен надзор над регистрираните одитори

    Последни новини