Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и народни представители присъстваха на тържествената заря-проверка по повод 140-ата годишнина от Освобождението на България.
03/03/2018
На церемонията, която се проведе  пред паметника на Цар Освободител в София, с минута мълчание и падане на колене беше почетена паметта на загиналите за свободата на България. Изпълнен беше националният химн, поднесени бяха венци и цветя.

На тържествената заря-проверка присъстваха президентът на Република България Румен Радев, който прие почетния строй на представителните части на Българската армия, министър-председателят Бойко Борисов, министърът на отбраната Красимир Каракачанов, Негово Светейшество Българският патриарх Неофит и Негово Светейшество Московският и на цяла Русия патриарх Кирил, столичният кмет Йорданка Фандъкова, дипломати, много граждани.
Форма за търсене
Ключова дума
Търсене
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Избор на съдия в Конституционния съд на Република България

    Последни новини