Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Решения
Решение за избиране на Комисия по взаимодействието с неправителствените организации и жалбите на гражданите
09/05/2017

 


РЕШЕНИЕ

за избиране на Комисия по взаимодействието с неправителствените организации и жалбите на гражданите

Народното събрание на основание чл. 79, ал. 1 от Конституцията на Република България и чл. 17, ал. 1 и ал. 2, т. 17, чл. 21, ал. 1, 2 и 3 от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание

РЕШИ:

1. Комисията по взаимодействието с неправителствените организации и жалбите на гражданите се състои от 19 народни представители, от които 8 от Парламентарната група на ПП ГЕРБ, 6 от Парламентарната група на „БСП за България“, 2 от Парламентарната група на „Обединени патриоти“, 2 от Парламентарната група на „Движение за права и свободи“, 1 от Парламентарната група на ПП ВОЛЯ.

2. Избира състав и ръководство на комисията, както следва:

Антон Константинов Кутев – председател и член на комисията;

Снежана Георгиева Дукова – заместник-председател и член на комисията;

Александър Маиров Сиди – заместник-председател и член на комисията.

Членове: Ася Атанасова Пеева, Даниела Анастасова Дариткова-Проданова, Красимир Митков Събев, Менда Кирилова Стоянова, Милена Цветанова Дамянова, Нели Рускова Петрова, Теодора Радкова Георгиева, Георги Страхилов Свиленски, Ирена Тодорова Анастасова, Крум Костадинов Зарков, Надя Спасова Клисурска-Жекова, Нона Кръстева Йотова, Велислава Иванова Кръстева, Хайри Реджебов Садъков.

Решението е прието от 44-то Народно събрание на 10 май 2017 г. и е подпечатано с официалния печат на Народното събрание.

Председател на Народното събрание:  Димитър Главчев

3542