Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Предстоящо в Народното събрание
сряда, 12/12/2018
 • 09:00 Пленарно заседание
 • 11:30

  Картини на деца от 143 СОУ „Георги Бенковски“ и от Националната търговско-банкова гимназия представя благотворителна изложба в Народното събрание. Експозицията, която е в подкрепа на каузата „Деца помагат на деца“, ще бъде открита от председателя на Народното събрание Цвета Караянчева на 12 декември 2018 г. в 11.30 часа в Европейския кът в сградата на парламента.

  Изложбата е организирана от Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта. Събраните средства от продадените картини ще бъдат дарени на деца, лишени от родителска грижа.

 • 14:30 Заседание на Комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения
 • 14:30 Заседание на Комисия по околната среда и водите
 • 14:30 Заседание на Комисия по правни въпроси
 • 14:30

  Предизвикателствата и перспективите пред психиатрията в България ще бъдат обсъдени на кръгла маса в Народното събрание. Форумът, организиран от Националния център по обществено здраве и анализи, ще бъде на 12 декември 2018 г. в 14.30 часа в зала „Изток“ на парламента.

  На кръглата маса, която е под патронажа на парламентарната Комисия по здравеопазването, ще бъде представен докладът на Европейската психиатрична асоциация за грижата за психичното здраве в България и процеса на реформа. Ще бъдат обсъдени възможностите за повишаване на капацитета на специалистите от първичната извънболнична медицинска помощ в България за превенция и ранно откриване на психичноздравни проблеми.

  В форума ще участват председателят на Комисията по здравеопазването д-р Даниела Дариткова, директорът на Националния център по обществено здраве и анализи доц. д-р Христо Хинков, националният консултантн по психиатрия проф. Дроздстой Стоянов и доц. Михаил Околийски от офиса на Световната здравна организация в България. На него са поканени представители на държавните институции, на съсловните организации в сферата на здравеопазването, на професионални и пациентски организации, водещи български медицински специалисти и експерти.

 • 14:30 Заседание на Комисия по труда, социалната и демографската политика
 • 15:00 Заседание на Комисия по образованието и науката
 • 15:30 Заседание на Комисия по европейските въпроси и контрол на европейските фондове
четвъртък, 13/12/2018
петък, 14/12/2018
Последни законопроекти
Връзки
Държавен вестник
Държавен вестник
Официално издание на Република България
Регистър
Регистър
по Закона за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество
Регистър
Регистър
по Закона за пряко участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление
Студентската програма
Студентската програма
за законодателни проучвания в Народното събрание
Международна
Международна
парламентарна стипендия на Германския Бундестаг