Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Шестима народни представители положиха клетва пред Народното събрание
30/05/2007

Шестима народни представители положиха клетва пред Народното събрание

30 май 2007 г.

Шестима народни представители положиха клетва пред Народното събрание на заседанието на парламента на 30 май 2007 г.  Това са Иван Георгиев Иванов (Коалиция за България), Добромир Задгорски (Коалиция за България), Диана Хитова (Коалиция за България),  Хюсеин Хамди (ДПС), Деница Гаджева ("Атака") и Христо Попов ("Атака"). Те заемат местата на избраните за членове на Европейския парламент депутати.

Парламентът прекрати пълномощията като народен представител на Светла Бъчварова, заместник-министър на земеделието и горите, която с решение на Централната избирателна комисия беше избрана за депутат от Коалиция за България на мястото на Илияна Йотова. Прекратени бяха и пълномощията като народен представител на Тодор Петков, областен управител на Пловдив, избран с решение на ЦИК за депутат на мястото на Атанас Папаризов.

Народното събрание ратифицира на заседанието си на 30 май 2007 г. и  Споразумението между правителството на Руската федерация, правителството на Република България и правителството на Гръцката република за сътрудничество в строителството и експлоатацията на петролопровода Бургас-Александруполис със 109 гласа "за", 19 "против" и 3 въздържали се.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Избор на председател, заместник-председател и членове на Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства

    Последни новини