Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Среща на Георги Пирински с председателя на Комисията по икономика и информатика на парламента на Унгария
29/06/2007

Среща на Георги Пирински с председателя на Комисията по икономика и информатика на парламента на Унгария

29 юни 2007 г.

Председателят на Народното събрание Георги Пирински се срещна на 29 юни 2007 г. в Народното събрание с г-н Ласло Пух, председател на Комисията по икономика и информатика на Държавното събрание на Република Унгария. Гостът е на двудневно работно посещение в България по покана на Комисията по икономическа политика на 40-то Народно събрание.

В разговора бе потвърден общият стремеж за активно сътрудничество във всички области на двустранните отношения. Подчертана бе необходимостта от развиване на нови форми на взаимодействие в условията на членството на двете страни в Европейския съюз. Показателен е фактът, че на парламентарно ниво вече е поставено началото на по-тясно взаимодействие и обмяна на опит между икономическите комисии, бе споделено по време на разговора.

Председателят на Комисията по икономика и информатика на Държавното събрание на Република Унгария се срещна също и с членовете на комисиите по икономическа политика и по транспорт и съобщения, както и с председателя на ПГ на Коалиция за България Михаил Миков.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

Избор на омбудсман

    Последни новини