Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Парламентът гласува създаването на Временна комисия за подготовка на предложения за промени в Конституцията
23/04/2003
Народното събрание гласува създаването на Временна комисия за подготовка на предложения за промени в Конституцията на Република България със срок на действие три месеца. Народните представители избраха за председател на Комисията Камелия Касабова /НДСВ/. Комисията ще се състои от следните членове:
Константин Пенчев, Анелия Мингова, Владимир Дончев, Борислав Ралчев (ПГ на НДСВ);
Четин Казак, Лютви Местан, Ремзи Осман (ПГ на ДПС);
Димитър Абаджиев, Елиана Масева, Екатерина Михайлова, Анастасия Мозер (ПС на ОДС);
Любен Корнезов, Янаки Стоилов, Гиньо Ганев, Михаил Миков (ПГ на КБ);
Марианна Асенова (ПГ на НИЕ).

На днешното пленарно заседание парламентът гласува на Емил Димитров да бъде отпусната пенсия в размер на 186.56 лева за особени заслуги.

Народното събрание прие решение, с което се дава съгласие Министерският съвет да сключи заемно споразумение между Република България и Международната банка за възстановяване и развитие за подкрепа на дейността по проект “Реформа в администрацията по приходите”.

Парламентът разреши водене на преговори и сключване на гаранционно споразумение между Република България и Международната банка за възстановяване и развитие по заемното споразумение между “Топлофикация София” ЕАД и Международната банка за възстановяване и развитие за финансиране на проект “Топлофикационни дружества - Топлофикация София” , както и водене на преговори и сключване на гаранционно споразумение между Република България и Международната банка за възстановяване и развитие по заемното споразумение между “Топлофикация - Перник” ЕАД и Международната банка за възстановяване и развитие за финансиране на проект “Рехабилитация на топлоснабдителната система на град Перник”.
Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

 Обявление за провеждане на процедура за подбор на кандидати за член на Европейския комитет за предотвратяване на изтезанията и нечовешкото или унизително отнасяне или наказание

Онлайн посещения на Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

    Последни новини