Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Георги Пирински поздрави екипа на Българската телеграфна агенция по повод 110-та годишнина от създаването на агенцията
25/02/2008

Георги Пирински поздрави екипа на Българската телеграфна агенция по повод 110-та годишнина от създаването на агенцията

25 февруари 2008 г.

Председателят на Народното събрание Георги Пирински изпрати на 25 февруари 2008 г. поздравителен адрес до генералния директор на Българската телеграфна агенция Максим Минчев по повод 110-та годишнина от създаването на агенцията.

“Моля, приемете искрените ми поздравления по случай 110-годишнината на Българската телеграфна агенция. Позволете ми да приветствам Вас лично, управленския и журналистическия екип на агенцията, както и всички нейни сътрудници по повод забележителния юбилей. Присъединявам се към признанието и оценката на всички държавни институции, на медиите и на гражданските организации в България за десетилетния стойностен принос на БТА за развитието на информационната среда, за утвърждаването на демократичните ценности в съвременното ни общество”, се казва в поздравителния адрес.

“Вярвам, че неизменно високото и заслужено доверие към Българска телеграфна агенция е показателно за таланта и всеотдайния професионализъм на нейния екип. Пожелавам ви да съхраните и да продължите да утвърждавате своя висок авторитет на бърз и достоверен източник на информация“, пише още Георги Пирински.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на председател на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

    Последни новини