Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на парламента поздрави столичани по случай Деня на София
16/09/2008

Председателят на парламента поздрави столичани по случай Деня на София
16 септември 2008 г.

По случай Деня на София – 17 септември, председателят на Народното събрание Георги Пирински изпрати поздравителен адрес до кмета на Столична община Бойко Борисов и до председателя на Столичния общински съвет  Андрей Иванов. В писмото Георги Пирински отправя към всички жители на столицата пожелания за здраве, благополучие, спокойствие и сигурност.

„Вече 130 години София е средоточие на политическия, стопанския и духовния подем на българската държава, притегателен център за всички предприемчиви българи, които търсят още по-богати възможности за своето развитие”, изтъква в поздравлението Георги Пирински.

В писмото си до г-н Бойко Борисов и г-н Андрей Иванов председателят на парламента споделя своето разбиране, че за да посрещне успешно новите предизвикателства пред модернизацията си, нашата красива столица се нуждае от отговорна и ангажирана политика на развитие, подкрепена от държавните институции и цялото общество.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект на Конституция на Република България

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на членове на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на председател и членове на Комисията за защита на личните данни

Избор на председател на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на председател на Централната избирателна комисия

    Последни новини