Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Народните представители почетоха паметта на загиналите при трагичния инцидент в Ямбол и изразиха дълбока съпричастност към близките на жертвите
28/05/2009

Народните представители почетоха паметта на загиналите при трагичния инцидент в Ямбол и изразиха дълбока съпричастност към близките на жертвите

28 май 2009 г.

Народното събрание почете с едноминутно мълчание паметта на загиналите в тежкия пътен инцидент край Ямбол. От парламентарната трибуна председателят Георги Пирински информира народните представители за трагичния инцидент и за предприетите спасителни действия от страна на институциите и специализираните органи.

От името на всички народни представители председателят на Народното събрание изрази дълбока съпричастност към мъката на близките и роднините на жертвите. Той призова депутатите от област Ямбол и от специализираните парламентарни комисии да се информират за хода на спасителните операции и да предложат мерки и помощ от страна на Народното събрание в случай на нужда.

Председателят на Комисията по политиката при бедствия и аварии Венелин Узунов незабавно отпътува за мястото на инцидента. Още от първите минути на трагедията всички народни представители от област Ямбол следят за развитието на спасителните операции и са в непрекъснат контакт с институциите, специализираните органи и местните власти.

Форма за търсене
Ключова дума
Видео излъчване от Народното събрание

Онлайн посещения на Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

    Последни новини