Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Цецка Цачева се срещна с извънредния и пълномощен посланик на Азербайджан
03/09/2009

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева се срещна с извънредния и пълномощен посланик на Азербайджан

3 септември 2009 г.

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева се срещна на 3 септември 2009 г. с извънредния и пълномощен посланик на Азербайджан Елман Зейналов. Посланик Зейналов връчи на г-жа Цецка Цачева поздравителен адрес от председателя на Национално събрание на Азербайджан Октай Асадов по повод избирането й за председател на българския парламент. В него той изразява увереност, че отношенията между двете страни ще продължат своето успешно развитие.

Председателят на Народното събрание заяви, че предстои скоро да бъде сформирана група за приятелство България – Азербайджан. Тя запозна госта със законодателните приоритети на 41-то Народно събрание и потвърди волята на законодателната институция да допринася за дългосрочното развитие на партньорските и приятелски вразки между двете страни. Общо бе мнението, че те могат да се развиват във всички области, като сред приоритетие бяха откроени икономическото сътрудничество и енергетиката.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

    Последни новини