Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Благотворителна изложба „Надеждата….” с картини, дарени от именити български художници, бе открита в Народното събрание
20/07/2011

Благотворителна изложба „Надеждата….” с картини, дарени от именити български художници, бе открита в Народното събрание. Средствата от закупените 30 платна ще бъдат използвани за създаването на Център за възстановяване на деца с онкохематологични заболявания. Експозицията, организирана организирана от Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания”, бе открита от заместник-председателя на Народното събрание Екатерина Михайлова.

Тази инициатива е израз на съпричастността на нас – народните представители, както и на нашата безрезервна подкрепа към усилията в борбата с различни онкохематологични заболявания при децата, подчерта Екатерина Михайлова. Тя допълни, че грижата за децата с онкохематологични заболявания е задължение и мяра за гражданско достойнство, защото те имат нужда от всекидневно внимание и подкрепа, от последователните усилия на институциите, неправителствените организации и на цялото ни  общество.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Избор на член на Съвета за електронни медии

    Последни новини