Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Заместник-председателят на Народното събрание Анастас Анастасов даде старт на 61-та Международна колоездачна обиколка на България, която започна от площад „Народно събрание”.
11/09/2011
На добър път! Убеден съм, че все повече ще стават младежите, привлечени от този спорт на силните, упоритите и  издръжливите. С тези думи заместник-председателят на Народното събрание Анастас Анастасов  даде старт на 61-та Международна колоездачна обиколка на България. Началото на престижното спортно събитие бе на 11 септември 2011 г. По традиция състезанието започна от площад „Народно събрание”.

Тази година колоездачната обиколка на България е под патронажа на председателя на парламента Цецка Цачева. В надпреварата участват 126 състезатели от 19 чужди отбора и два български.

Анастас Анастасов предаде на участниците в състезанието поздравите на председателя на парламента г-жа Цецка Цачева и на всички депутати в 41-то Народно събрание. Той посочи, че  участниците в надпреварата ще имат уникалната възможност не само да покажат високи спортни резултати, но и да се докоснат до природните красоти  на България.
Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

    Последни новини