Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Цецка Цачева поздрави Ивет Лалова за победата й в спринта на 100 метра на Европейското първенство по лека атлетика в Хелзинки
29/06/2012

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева изпрати поздравителен адрес до българската лекоатлетка Ивет Лалова, която спечели титла в спринта на 100 метра на Европейското първенство по лека атлетика в Хелзинки.

„Вестта за Вашето върхово постижение беше посрещната с голяма радост и в българския парламент. Победата Ви, която е резултат от неуморни усилия и преодоляване на много трудности, ще заеме достойно място в историята на българската лека атлетика”, пише председателят на Народното събрание.

Цецка Цачева пожелава на Ивет Лалова спечелването на първата за България европейска титла в спринта на 100 метра за жени да бъде последвано от нови успехи на престижни международни състезания.

„На добър час!” в стартовете на предстоящите Олимпийски игри в Лондон”, завършва поздравителният адрес. На него председателят на Народното събрание Цецка Цачева написа на ръка: „Успех, с респект”.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

    Последни новини