Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Започна Единадесетата сесия на 41-то Народно събрание
09/01/2013

Започна Единадесетата сесия на 41-то Народно събрание. Председателят на парламента Цецка Цачева откри първото за годината пленарно заседание и поздрави депутатите по случай Новата година. Тя пожела парламентът да продължи да бъде работеща институция, която да отговори на очакванията на българските граждани.

Пленарното заседание продължи с декларации от името на парламентарните групи за приоритетите им през новата сесия.

В програмата на Народното събрание за тази седмица е второ четене на промени в Закона за ветеринарномедицинската дейност. Депутатите ще изслушат отчет за дейността на Българската телеграфна агенция за периода януари – юни 2012 г., както и отчет за дейността на СЕМ за периода 1 януари - 30 юни 2012 г. Народните представители ще обсъдят на първо четене промени в Закона за административното регулиране на производството и търговията с оптични дискове, матрици и други носители, съдържащи обекти на авторското право и сродните му права. Като първа точка в петък е предвидено ново обсъждане на промени в Закона за насърчаване на инвестициите, върнати от президента.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

    Последни новини