Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на парламента Михаил Миков поздрави българската тенисистка Цветана Пиронкова по повод завоюваната първа титла от турнир на Женската тенис асоциация
10/01/2014

Председателят на Народното събрание Михаил Миков изпрати поздравителен адрес до българската тенисистка Цветана Пиронкова по повод завоюваната от нея първа титла от турнир на Женската тенис асоциация.

„Вашият триумф, с който зарадвахте всички наши сънародници, е красноречив израз на силата на Вашия спортен дух. С категоричния си успех в този престижен турнир Вие доказахте безспорните си качества на спортист от най-високо световно ниво“, отбелязва Михаил Миков.

„Сигурен съм, че тази победа ще бъде вдъхновяваща за завоюването на още много световни спортни върхове, към които сте се устремили. Вярвам във вашата упоритост, във вашето майсторство, във вашата отдаденост на този красив спорт“, се казва още в поздравителния адрес.

Председателят на парламента пожелава на Цветана Пиронкова здраве и още много подобни титли.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на председател на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество

    Последни новини