Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Започна третата сесия на 42-рото Народното събрание
15/01/2014

Започна третата сесия на 42-рото Народното събрание. Народните представители приеха седмичната си програма. Те ще обсъдят промени в Закона за кредитните институции. На първо четене ще бъдат обсъдени промени в Закона за защита от дискриминация и в Закона за виното и спиртните напитки, на второ четене - промени в Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина и в Закона за експортния контрол на продукти, свързани с отбраната, и на изделия и технологии с двойна употреба. Ще бъде обсъден и доклад на Временната анкетна комисия за проучване на обстоятелствата по оповестените факти и данни за нарушенията, извършени в Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси, както и проект на решение по доклада.

В програмата са и второто четене на законопроект за ограничаване изменението на климата, доклади на Комисията за взаимодействие с граждански организации, както и доклади за дейността на Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност за 2011 г. и за 2012 г.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Избор на член на Съвета за електронни медии

    Последни новини