Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Михаил Миков се срещна с извънредния и пълномощен посланик на Република Хърватия Лйерка Алайбек
23/01/2014

Председателят на Народното събрание Михаил Миков се срещна на 23 януари 2014 г. с извънредния и пълномощен посланик на Република Хърватия Лйерка Алайбек.

По време на разговора бе обсъдено развитието на двустранното сътрудничество, като обща бе констатацията, че с присъединяването на Хърватия към Европейския съюз значително се увеличават възможностите за партньорство между двете страни. В тази връзка бе подчертана необходимостта от засилване на икономическите контакти, както и от по-тясно взаимодействие между парламентарните институции.

На срещата бе обсъдено предстоящото посещение на българска парламентарна делегация, водена от председателя на Народното събрание Михаил Миков, в Република Хърватия.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Избор на член на Съвета за електронни медии

    Последни новини