Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Поздравително писмо на председателя на Народното събрание до Татяна Лолова
10/02/2004

ПОЗДРАВИТЕЛНО ПИСМО НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ПРОФ. ОГНЯН ГЕРДЖИКОВ ДО ТАТЯНА ЛОЛОВА

Председателят на Народното събрание проф. Огнян Герджиков изпрати поздравително писмо до актрисата Татяна Лолова по повод нейния рожден ден. В писмото се казва:

За мене е особено удоволствие да отправя сърдечни поздрави по случай Вашия юбилей. Приемете искрените ми пожелания за много здраве, щастие и нови творчески успехи.
Убеден съм, че на рождения Ви ден мога да изразя признателността и възхищението на българското обществото от личния Ви принос в развитието на нашата култура. Майсторското, изискано и величествено присъствие на Вашия артистичен талант на театралната сцена и на филмовия екран винаги предизвиква възторг и бурни овации сред зрителите. За поколения наши съвременници срещите с актьорските Ви превъплъщения отдавна са жадувано и благотворно съприкосновение с високото изкуство.
Нека обичта на публиката и благородният устрем към възвишените естетически идеали още дълги години Ви вдъхновяват за нови постижения!

Честит юбилей!


Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на председател на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество

    Последни новини