Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Михаил Миков изпрати съболезнователен адрес по повод кончината на големия български актьор Венцеслав Кисьов
20/05/2014

Председателят на Народното събрание Михаил Миков изпрати съболезнователен адрес до семейството, роднините и близките на Венцеслав Кисьов.

„С дълбока скръб посрещнах вестта за кончината на големия български актьор проф. Венцеслав Кисьов. Моля, приемете моите най-искрени съболезнования и съчувствие по повод тежката загуба”, пише председателят на парламента.

„Коварната болест преждевременно ни лиши от едно от най-ярките имена в българско филмово и театрално изкуство. Многобройните роли на Венцеслав Кисьов му донесоха заслужено признание и го превърнаха в любимец на зрителите. Той посвети живота си на сцената и предаде голямата си любов към изкуството на своите студенти”, отбелязва Михаил Миков.

„Актьор, преподавател, поет, Венцеслав Кисьов завинаги има запазено място в нашите сърца като пример за талант, всеотдайност, професионализъм и мъдрост”, пише в съболезнователния адрес председателят на Народното събрание.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на председател на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

    Последни новини