Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
На този паметен ден трябва да разсъждаваме за отговорността на водачите на нацията, за личния пример, за делата, посветени на общото благо, заяви в словото си заместник-председателят на Народното събрание Димитър Главчев
19/02/2016

На този паметен ден трябва да разсъждаваме за отговорността на водачите на нацията, за личния пример, за делата, посветени на общото благо, заяви в словото си заместник-председателят на Народното събрание Димитър Главчев, който поднесе цветя на паметника на Васил Левски в село Къкрина по повод 143 години от гибелта му.

По думите му е важно днес, когато искаме да продължаваме да бъдем достойни граждани на Европа, да се обединим около личността на Апостола и да помним неговото дело. Пред събралото се пред Къкринското ханче множество заместник-председателят Димитър Главчев изрази увереност, че ще продължим да помним заветите на Левски, оживели в Търновската конституция: "Всякой роб, стъпил на българска земя, свободен става".

Цветя пред паметника на Апостола поднесоха кметът на Ловеч Корнелия Маринова, депутати от 43-ото Народно събрание, областни управители, учители и ученици.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

Избор на омбудсман

    Последни новини