Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Започна втората сесия на 44-тото НС. В началото на заседанието прозвучаха химните на България и на ЕС. Димитър Главчев пожела на депутатите успешна и ползотворна работа
01/09/2017

Започна втората сесия на 44-тото Народно събрание. В началото на заседанието прозвучаха химните на България и на ЕС. Председателят на Народното събрание Димитър Главчев пожела на депутатите успешна и ползотворна работа.

По традиция представители на парламентарните групи направиха изявления за приоритетите си през есенната сесия на парламента.

Проведоха се разисквания по питане към министъра на здравеопазването Николай Петров за проекти за модернизация и обучение в спешната помощ и цялостна стратегия за развитието на спешната медицинска помощ. На депутатски въпроси отговаряха и министрите Красен Кралев, Лиляна Павлова, Боил Банов, Нено Димов, Румен Порожанов.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на председател на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество

    Последни новини