Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Димитър Главчев и народни представители присъстваха на откриването на нова сграда на Софийския районен съд и Софийската районна прокуратура
18/09/2017
Председателят на Народното събрание Димитър Главчев и народни представители присъстваха на откриването на нова сграда на Софийския районен съд и Софийската районна прокуратура.

Модерната сграда, която ще се ползва от едни от най-натоварените съд и прокуратура в страната, на официална церемония откриха премиерът Бойко Борисов и министърът на правосъдието Цецка Цачева.

От бюджета на съдебната власт са вложени около 14 млн. лв. за преустройство на сградата за нуждите на Софийския районен съд и Софийската районна прокуратура. С откриването на новата сграда се решава дългогодишен проблем на Софийска районна прокуратура, която досега беше разположена в пет съдебни имота.
Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

    Последни новини