Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Димитър Главчев изпрати съболезнователен адрес до председателя на парламента на Гърция Никос Вуцис по повод наводненията, довели до човешки жертви и материални щети
16/11/2017

Председателят на Народното събрание Димитър Главчев изпрати съболезнователен адрес до председателя на парламента на Гърция Никос Вуцис по повод наводненията, довели до човешки жертви и материални щети.

С дълбока загриженост и съпричастност следя тревожните новини за наводненията във Вашата страна, пише Димитър Главчев. Той изразява най-дълбоки съболезнования и съчувствие към близките и семействата на жертвите и към депутатите от парламента на Гърция. Солидарни сме с Вашия приятелски народ и ви уверяваме, че не сте сами в тези мигове на изпитания, се отбелязва още в писмото.

Председателят на парламента изразява увереност, че с общите усилия на държавните органи, местната власт и гражданите последиците от природното бедствие бързо ще бъдат проедоляни.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на председател на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

    Последни новини