Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева присъства на тържествения Богоявленски ритуал по освещаване на водите на река Арда и изваждане на светия кръст край манастирския комплекс „Св. Йоан Предтеча“ в Кърджали
06/01/2018
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева присъства на тържествения Богоявленски ритуал по освещаване на водите на река Арда и изваждане на светия кръст край средновековния манастирски комплекс „Св. Йоан Предтеча“ в Кърджали. Празничното богослужение беше възглавено от Негово Високопреосвещенство Пловдивския митрополит Николай, който благослови бойните знамена. Цвета Караянчева прие строя на представителните роти от 68-ма бригада „Специални сили“.

Кръста от водите на река Арда извади 15-годишният Станимир Димов. При децата до 14 години, които скочиха в басейн, кръста хвана Асен Николов на 12 години.

Председателят на парламента Цвета Караянчева поздрави децата от неделното училище по православие и пожела на всички здраве, разум и успехи.
Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

    Последни новини