Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Народни представители от Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове се срещнаха с Мишел Барние, главен преговарящ на Европейския съюз за оттеглянето на Обединеното кралство от Съюза
26/04/2018

Народни представители от Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове се срещнаха с Мишел Барние, главен преговарящ на Европейския съюз за оттеглянето на Обединеното кралство от Съюза. Мишел Барние запозна българските депутати с хода на преговорите между Брюксел и Обединеното кралство.

Народните представители и главният преговарящ на Европейския съюз се обединиха около мнението, че в процеса на преговорите най-важното е да се гарантират правата на гражданите и на фирмите, които оперират в рамките на Съюза.

Българският парламент изразява пълна подкрепа към екипа на Мишел Барние, заяви заместник-председателят на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове Ивелина Василева. Благодарим Ви, че вече за трети път ни предоставяте актуална информация за хода на преговорите, заяви Ивелина Василева.  Удовлетворени сме от това, което постига вашият екип, допълни заместник-председателят на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове.

Редовните срещи с националните парламенти са изключително важни за нас, коментира Мишел Барние. Той поздрави страната ни за успешното Председателство на Съвета на Европейския съюз.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на председател на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

    Последни новини