Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Комисията по отбрана ген. Константин Попов участва в седмата летателна тренировка „Тракийски орел“
29/05/2018
Председателят на Комисията по отбрана ген. Константин Попов участва в седмата летателна тренировка „Тракийски орел“, която се проведе във военновъздушна база Граф Игнатиево на 29 май 2018 г. Ген. Константин Попов направи съвместен полет на изстребител Ф 15 заедно с полковник Пирад от военновъздушните сили на САЩ.

Много е важно човек да не забравя откъде е започнал, каза след полета ген. Константин Попов. Той подчерта, че пилотската професия е изключително важна и отговорна. Политиците трябва да знаят това и да направят необходимото, за да осигурят условия за добра подготовка на пилотите, добави председателят на Комисията по отбрана.

Парламентарната Комисия по отбрана ще разгледа на заседанието си на 5 юни 2018 г. проектите за модернизацията на сухопътните войски и на Военновъздушните сили.

Полковник Пирад сподели мнението си, че в съвместните учения с пилотите от българските военновъздушни сили са достигнати изключителни способности.
Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Избор на член на Съвета за електронни медии

    Последни новини