Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева поздравява учителите и учениците по случай новата учебна година
17/09/2018
“Днес е вълнуващ и празничен ден за всички нас. Той дава началото на нова учебна година, изпълнена с много усилия и упорит труд, но и със стремеж към знание, с успехи и нови постижения“, отбелязва Цвета Караянчева в поздравлението си към учителите и учениците. „Пъстрите букети, които учителите получават днес, са израз на любов и благодарност  за ежедневната им грижа за нашите деца, за усилията да ги възпитават и образоват. Отговорността на преподавателите е огромна, защото на тях разчитаме да подготвят децата за живота, да ги превърнат в личности и достойни граждани. Затова от сърце им желая да се радват на най-ценната награда – достиженията и признателността на своите ученици!“, добавя тя.

„Скъпи млади хора, черпете с пълни шепи от опита и знанията на Вашите учители и родители и в същото време, използвайте предимствата, които Ви дава съвременният високотехнологичен свят. Смело и дръзко мечтайте, поставяйте си високи цели и ги постигайте с талант и настойчивост”, отбелязва председателят на парламента в поздравлението си към учениците.  
Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

    Последни новини