Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и народни представители връчиха удостоверенията на сътрудниците от „Студентската програма за законодателни проучвания“ към парламента
25/10/2018
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и народни представители връчиха удостоверенията на сътрудниците от „Студентската програма за законодателни проучвания“ към парламента. Дипломи за участието си в програмата получиха 14 студенти по право от различни университети. 

Участието ви в законодателните проучвания са изключително полезни на народните представители, отбеляза председателят на парламента, като изрази задоволството си от факта, че все повече млади хора помагат в работата на законодателната институция. Цвета Караянчева уточни, че програмата се провежда от 19 години и пожела на отличените студенти успешно да прилагат наученото в професионалната си реализация.

По време на церемонията удостоверения връчиха още председателят на Комисията по правни въпроси в Народното събрание Данаил Кирилов и депутатите Мария Илиева, Анна Александрова и Иглика Иванова-Събева. 

През последната година стажантите от програмата са работили върху девет проучвания в различни сфери на законодателството, подготвени по заявка от парламентарни комисии, парламентарни групи или от народни представители. 
Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект на Конституция на Република България

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на членове на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на председател и членове на Комисията за защита на личните данни

Избор на председател на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на председател на Централната избирателна комисия

    Последни новини