Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Младежите, избрани да заемат позицията министър на Българското председателство на Съвета на ЕС за един ден, направиха „изказвания“ от трибуната на Народното събрание
30/10/2018

Младежите, избрани да заемат позицията министър на Българското председателство на Съвета на ЕС за един ден, направиха „изказвания“ от трибуната на Народното събрание. В рамките на своя работен ден като министри те имаха възможност да влязат в пленарната зала и да усетят емоцията, която изпитват представителите на изпълнителната власт, изправяйки се да говорят пред българските парламентаристи.

В сградата на Народното събрание те получиха допълнителна информация за участието на парламента в първото Българско председателство на Съвета на ЕС, за събитията, организирани в рамките на неговото Парламентарно измерение и за комисиите на Народното събрание, които са пряко ангажирани по различните теми на Европредседателството.

Студентите Александър Николов, Виктория Любомирова и Йоана Захариева са били избраните да заемат за един ден поста на министър Лиляна Павлова. Близо 20 хиляди младежи през тази година са се включили в кампанията „Мениджър за един ден“ на Джуниър Ачийвмънт България. 17-ото издание на инициативата е под надслов „Вдъхнови бъдещето“.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на членове на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на председател и членове на Комисията за защита на личните данни

Избор на заместник-председател на КФН, ръководещ управление „Застрахователен надзор“, и на член на КФН

Избор на заместник-омбудсман

Избор на подуправител на Националния осигурителен институт

Избор на председател на Комисията за енергийно и водно регулиране

    Последни новини