Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание участва в официалната церемония по откриването на Образователно-спортен комплекс „Лозенец“ в София
01/11/2018

Председателят на Народното събрание участва в официалната церемония по откриването на Образователно-спортен комплекс „Лозенец“ в София, който е реализиран по Оперативна програма „Регионално развитие 2007-2013. Партньор при реализацията на проекта са частна детска градина и училище “Свети Георги”.

Цвета Караянчева поздрави всички участници в церемонията, учителите и учениците на училище „Свети Георги“ по повод Деня на народните будители, деня, в който по думите й честваме титаничния дух на тези, които ни палят за патриотизъм и за просвещение. Тя приветства всички, които са вложили много труд и много сили за изграждането на модерната база.

Председателят на парламента пожела успех на учениците, които ще учат тук, ще имат възможност за художествени, за музикални, за спортни изяви, ще развиват своите таланти и способности. На преподавателите Цвета Караянчева пожела да предават своите знания и умения на възпитаниците си, да ги учат на любов към знанието, но и патриотизъм и любов към Родината, за да се реализират един ден успешно в страната ни.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

    Последни новини