Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и народни представители присъстваха на церемонията по официалното посрещане на папа Франциск
05/05/2019
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и народни представители присъстваха на церемонията по официалното посрещане на папа Франциск и на срещата на Негово светейшество папа Франциск с представители на държавните институции, гражданското общество и дипломатическия корпус.

Негово светейшество папа Франциск пристигна на апостолическо пътуване в България, което ще продължи до 7 май, с папска свита, съставена от 35 души – най-висши представители на Светия престол. Сред тях са държавният секретар на Светия престол – кардинал Пиетро Паролин, както и кардиналите Леонардо Сандри и Курт Кох.

По-късно председателят на Народното събрание и народни представители присъстваха на неделната молитва "Царица небесна", която Светият отец произнесе на площад "Свети Александър Невски".

Те бяха и на Светата литургия, която папа Франциск отслужи на площад "Княз Александър Първи".
Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект на Конституция на Република България

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на председател и членове на Комисията за защита на личните данни

Избор на член на Централната избирателна комисия

Избор на председател на Икономическия и социален съвет

    Последни новини