Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Ръководителят на българската делегация в Парламентарната асамблея на Черноморското икономическо сътрудничество и заместник-председател на Асамблеята Петър Кънев се срещна с мисия от наблюдатели на ПАЧИС на изборите за членове на ЕП в България
27/05/2019

Ръководителят на българската делегация в Парламентарната асамблея на Черноморското икономическо сътрудничество (ПАЧИС) и заместник-председател на Асамблеята Петър Кънев се срещна с мисия от наблюдатели на ПАЧИС на изборите за членове на Европейския парламент в България.

В състава й бяха Асаф Хаджиев, генерален секретар на парламентарната организация, представители на парламентите на Сърбия и Грузия и заместник-председателят на Комитета по правни и политически въпроси към ПАЧИС Рамаз Николаишвили.

На срещата бяха обсъдени впечатления от извършеното наблюдение и предстоящата дейност на Черноморската асамблея. Наблюдателите на ПАЧИС са посетили редица избирателни секции в столицата, където са имали възможност да проследят изборния процес, включително и машинното гласуване.

През настоящата година Народното събрание ще поеме председателството в ПАЧИС за периода от 1 юли до 31 декември 2019 г.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект на Конституция на Република България

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на председател и членове на Комисията за защита на личните данни

Избор на член на Централната избирателна комисия

Избор на председател на Икономическия и социален съвет

    Последни новини