Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Народните представители от Комисията по икономическа политика и туризъм се срещнаха с вицепрезидента на Европейската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите Марк Ван Мюлдърс
12/02/2020

Народните представители от Комисията по икономическа политика и туризъм се срещнаха с вицепрезидента на Европейската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите (ХОТРЕК) Марк Ван Мюлдърс и ръководството на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация. Гостът е на работно посещение в България по повод присъединяването на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация към организацията.

Председателят на Комисията по икономическа политика и туризъм Петър Кънев запозна гостите с дейността на комисията и представи основните приоритети в нейната работа. Той подчерта, че по време на обсъждането на законопроектите, които разглежда комисията, народните представители успешно си сътрудничат с Министерството на икономиката и Министерството на туризма и разчитат на експертизата, с която двете ведомства разполагат.

Вицепрезидентът на ХОТРЕК Марк Ван Мюлдърс представи пред ръководството на Комисията по икономическа политика и туризъм визията на Асоциацията за развитието на хотелиерската и ресторантьорска индустрия на европейско ниво. Той посочи, че ХОТРЕК обединява 45 национални асоциации от 33 европейски страни и изрази увереност, че Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация успешно ще се включи в нейната дейност.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект на Конституция на Република България

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на председател и членове на Комисията за защита на личните данни

Избор на член на Централната избирателна комисия

Избор на председател на Икономическия и социален съвет

    Последни новини