Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева посети строителните площадки на два завода във Враца
18/02/2020

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева посети строителните площадки на двата завода – МД Електроник и Теклас във Враца. Само добре развита икономика може да дава достойно заплащане на българските граждани, заяви председателят на парламента. Цвета Караянчева беше посрещната на строителните обекти от кмета на общината Калин Каменов и областния управител Малина Николова.

За последните няколко години кметът Калин Каменов положи много усилия за възстановяването на пътната инфраструктура и развитието на града, отбеляза председателят на парламента.

Благодарение на добрата работа между местната и изпълнителната власт тук се изграждат производствени мощности на два големи завода, а Враца се превърна в пример за ефективно привличане на чуждестранни инвеститори, допълни по време на визитата си Цвета Караянчева. Тя отбеляза също, че развитието на областния център ще даде тласък на целия Северозападен регион.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

Избор на омбудсман

    Последни новини