Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на парламента Цвета Караянчева връчи наградата на победителките в традиционния турнир по стрелба „8-ми март“
03/09/2020
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи в Пловдив наградата на победителките в отборната надпревара на традиционния турнир по стрелба „8-ми март“ за жени, служители на Министерството на вътрешните работи, Министерството на отбраната и службите за сигурност. Церемонията за награждаване на призьорките се проведе в Гранд Хотел Пловдив.

Цвета Караянчева поздрави всички участнички във вече традиционното състезание и им пожела все така уверено и с много професионализъм да отстояват равнопоставеността на жените в отбраната и различните структури на системата за сигурност. Храбри български момичета, ние се гордеем с Вас, заяви председателят на Народното събрание. Бъдете здрави, упорити и отстоявайте своя избор – житейски и професионален, обърна се Цвета Караянчева към участничките в надпреварата.

Председателят на Народното събрание изрази задоволство, че въпреки епидемичната обстановка в страната, традиционният турнир за жени е успял да се проведе и благодари за това на организаторите му. Надпреварата трябваше да се проведе на 5 март 2020 г., но беше отложена заради разпространението на коронавируса.
Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект на Конституция на Република България

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на членове на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на председател и членове на Комисията за защита на личните данни

Избор на председател на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на председател на Централната избирателна комисия

    Последни новини