Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Георги Пирински изпрати поздравителен адрес до председателя на Държавна агенция “Гражданска защита
18/07/2005
ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ГЕОРГИ ПИРИНСКИ ИЗПРАТИ ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ “ГРАЖДАНСКА ЗАЩИТА”

Председателят на Народното събрание Георги Пирински изпрати поздравителен адрес до председателя на Държавна агенция “Гражданска защита” Никола Николов по повод професионалния празник на агенцията. В писмото се казва:

“Използвам случая от името на Народното събрание и лично от свое име да се обърна и към всички служители на агенцията по повод празника и да им пожелая много здраве, лично щастие, както и професионални успехи във тяхната изключително отговорна работа в името на обществото. Пожелавам ви все така всеотдайно да изпълнявате своята високохуманна мисия!
Дълбоко убеден съм, че обществото ни високо цени целеустремената и ползотворна дейност на единствената организация, отговорна за опазването на живота на хората. Като български държавник, искрено вярвам, че в реализацията на тази своя мисия Агенция “Гражданска защита” заслужава съпричастието и активната подкрепа на всички институции и на цялото гражданско общество.
Нека усилията и неуморната работа на вашата авторитетна организация бъдат възнаградени с високото доверие на българските граждани.”
Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

Избор на председател и членове на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на управител на НЗОК

    Последни новини