Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание се срещна с посланика на Гърция преди отпътуването му от България
24/10/2002
ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ПРОФ. ОГНЯН ГЕРДЖИКОВ СЕ СРЕЩНА С ПОСЛАНИКА НА ГЪРЦИЯ ПРЕДИ ОТПЪТУВАНЕТО МУ ОТ БЪЛГАРИЯ


Председателят на Народното събрание проф. Огнян Герджиков се срещна с посланика на Гърция Михаил Христидис, преди отпътуването му от България.
Проф. Герджиков заяви, че оценява много високо усилията на г-н Христидис като посланик в България. Имате голяма заслуга за активизирането на диалога между двете страни, допълни той и пожела на госта успех в новата му мисия като посланик в Анкара.
Посланикът на Гърция заяви, че с голямо съжаление се разделя с България. Нашите взаимоотношения се подобриха значително във всяка една област, подчерта той и допълни, че Гърция е силен поддръжник на България в стремежа й към членство в НАТО и Европейския съюз. Надявам се, заяви г-н Христидис, новият посланик да успее да установи още по-добри връзки между парламентите на двете страни.
Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

Избор на омбудсман

    Последни новини