Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Георги Пирински изпрати писмо до ръководството и учредителите на фондация «Ангели от Лим»
04/04/2006
По повод годишнината от трагедията край река Лим, председателят на Народното събрание Георги Пирински изпрати днес, 4 април 2006 г., писмо до ръководството и учредителите на фондация «Ангели от Лим».

В писмото се казва:

“В деня на годишнината от трагедията край Лим, която остави трайна болезнена следа в сърцата на всички българи, бих искал да ви уверя в съпричастността си към достойната кауза на фондация “Ангели от Лим”. Благородната цел на фондацията вече даде осезаеми резултати и допринесе много за особено важна промяна в нагласите ни като родители, граждани и държавници към сигурността и защитата на живота и здравето на българските деца. С работата си вие действително направихте така, че в паметта на всеки от нас децата, загинали в трагедията край Лим, да бъдат живи – като символ на повелята да бъдем по-отговорни, като млади камбани на съвестта ни. Покланяйки се пред светлата им памет, бих искал отново да ви потвърдя, че винаги можете да разчитате на активното съдействие на българския парламент и на личното ми участие за постигането на високите ви цели”, пише Георги Пирински.
Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на председател на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

    Последни новини