Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Парламентарна делегация, водена от председателя на Народното събрание Георги Пирински, ще посети Република Австрия
04/04/2006
Парламентарна делегация, водена от председателя на Народното събрание Георги Пирински, ще посети Република Австрия

Българска парламентарна делегация, водена от председателя на Народното събрание Георги Пирински, ще бъде на 5 и 6 април 2006 година на официално посещение в Република Австрия. Визитата е по покана на председателя на Националния съвет на Република Австрия Андреас Кол. В състава на българската делегация са народните представители Евгени Кирилов (ПГ на Коалиция за България), председател на групата за приятелство България – Австрия, Владимир Дончев, заместник-председател на ПГ на НДСВ и Мария Капон, независим народен представител.

Българската парламентарна делегация ще проведе срещи с председателя на Националния съвет на Австрия Андреас Кол, с председателя на Федералния съвет на Австрия г-жа Сиси Рот-Халвакс и с федералния президент на Австрия д-р Хайнц Фишер. Програмата предвижда също и срещи с председателя и членовете на Комисията по външна политика на Националния съвет, с председателя и членовете на Комисията по въпросите на Европейския съюз на Националния съвет, с председателя на австрийско-българската парламентарна група за приятелство Матиас Елмауер и с федералния министър на икономиката и труда д-р Мартин Бартенщайн.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на председател на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество

    Последни новини