Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Парламентарна делегация, водена от председателя на Народното събрание Георги Пирински, ще посети Кралство Белгия
26/04/2006
Парламентарна делегация, водена от председателя на Народното събрание Георги Пирински, ще посети Кралство Белгия

Българска парламентарна делегация, водена от председателя на Народното събрание Георги Пирински, ще бъде на 26 и 27 април 2006 година на официално посещение в Кралство Белгия. Визитата е по покана на председателя на Камарата на представителите Херман Де Кро. В състава на българската делегация са народните представители Христина Христова, председател на Групата за приятелство България - Белгия (ПГ на НДСВ), Васил Антонов, член на Групата за приятелство България - Белгия (ПГ на Коалиция за България) и Иван Иванов, член на Групата за приятелство България – Белгия (ПГ на ДСБ).

Българската парламентарна делегация ще проведе срещи с председателя на Камарата на представителите на белгийския парламент Херман Де Кро, с Комисията по европейски въпроси към Камарата на представителите, с председателя на групата за приятелство с България. Програмата предвижда също и срещи с председателя на Арбитражния съд, със зам.-председателя на Сената на Кралство Белгия Стаф Ниммехер, с председателя на парламента на регион Валония Жозе Апар, с председателя на парламента на френската общност в Белгия Жан-Франсоа Истас и с председателя на парламента на регион Фландрия Норберт Де Батселие.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на председател на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество

    Последни новини