Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на парламента Георги Пирински изказа съболезнования по повод кончината на големия български спортист Георги Райков
13/08/2006

Председателят на Народното събрание Георги Пирински изпрати на 13 август 2006 г. съболезнователно писмо до семейството, близките и роднините на големия български спортист Георги Райков по повод внезапната му кончина.

         

В писмото се казва:

 

“С дълбока скръб посрещнах вестта за внезапната кончина на големия български спортист Георги Райков. Моля, приемете моите искрени съболезнования за връхлетялата Ви огромна загуба.

 

Георги Райков ще остане сред легендите на българската класическа борба. Роден победител, той многократно допринесе за честта и славата на родния спорт у нас и по света. Олимпийският шампион Георги Райков ще продължи да бъде вдъхновяващ пример за сила, мъжество и последователност в преследването на олимпийските идеали”, пише Георги Пирински.

 

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

Избор на омбудсман

    Последни новини