Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Парламентът прие на първо четене три законопроекта за документите на бившата Държавна сигурност
29/08/2006
Парламентът прие на първо четене три законопроекта за документите на бившата Държавна сигурност

Народното събрание прие на първо четене законопроект за достъп и използване на документите на Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия с вносител Иван Костов и група народни представители; законопроект за разкриване на документите и обявяване на принадлежност към бившата Държавна сигурност или бившето Разузнавателно управление на Генералния щаб с вносител Петър Стоянов и група народни представители и законопроект за достъп до документите и обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и Разузнавателното управление на Българската народна армия, внесен от Касим Дал.
Парламентът ратифицира Меморандума за разбирателство между Европейската общност и Република България за участието на Република България в Програмата Марко Поло.
На първо четене депутатите подкрепиха два законопроекта за изменение и допълнение на Закона за акцизите и данъчните складове – на Добромир Гущеров и група народни представители и на Михаил Миков и група народни представители.
Народното събрание прие на първо четене и законопроекта за лекарствените продукти в хуманната медицина, внесен от Министерски съвет.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

Избор на омбудсман

    Последни новини