Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на парламента Георги Пирински откри четвъртата пленарна сесия на 40-то Народно събрание
13/09/2006
Председателят на парламента Георги Пирински откри четвъртата пленарна сесия на 40-то Народно събрание

Председателят на Народното събрание Георги Пирински откри на 13 септември 2006 г. четвъртата пленарна сесия на 40-то Народно събрание. Като изрази очакване тя да е пълноценна и полезна, той пожела ползотворна работа на колегите си.

Имаме основание да отчетем, че през втората и третата сесия парламентът свърши голяма по обем работа и да споделим преценка за изпълнен дълг и изпълнени задължения към обществото и избирателите, независимо от различията и споровете, които имаше, заяви при откриването на сесията Георги Пирински.

Председателят на Народното събрание отбеляза, че през тази сесия предстои парламентът да разгледа бюджетът за 2007 г., който е първият бюджет в коренно различни обстоятелства за страната предвид членството ни в ЕС. Не бива да отлагаме повече належащите промени в организацията на работата ни, каза председателят на парламента и допълни, че предстои днес да бъдат обсъдени изменения в Правилника за организацията и дейността на Народното събрание.

В началото на четвъртата парламентарна сесия бяха направени декларации от името на парламентарни групи във връзка с новия политически сезон.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

 Обявление за провеждане на процедура за подбор на кандидати за член на Европейския комитет за предотвратяване на изтезанията и нечовешкото или унизително отнасяне или наказание

Онлайн посещения на Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

    Последни новини