Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Парламентарни комисии
Комисия по правни въпроси
Обществено обсъждане във връзка с внесените в Народното събрание законопроекти за изменение и допълнение на Наказателния кодекс
23/03/2018
Комисията по правни въпроси ще проведе обществено обсъждане във връзка с внесените в Народното събрание законопроекти за изменение и допълнение на Наказателния кодекс, което ще се състои на 28.03.2018 г. (сряда) от 14.30 часа в зала „Изток” на Народното събрание.
Участие в събитието ще вземат председателя и членовете на Комисията по правни въпроси, народни представители, министъра на правосъдието, съдии от Върховния касационен съд на Република България, прокурори от Прокуратура на Република България, представители на Висшия адвокатски съвет, представители на наказателноправната доктрина, представители на работодателските организации, членове на Консултативния съвет по законодателство, представители на Центъра за изследване на демокрацията и на други неправителствени организации. Отправена е покана и до представители от администрацията на президента на Република България.
Моля да заявите участие, като изпратите електронно съобщение на kpv1@parliament.bg, като посочите двете имена на участника, длъжността и организацията, която представлява.

2018