Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Програма за парламентарен контрол
Парламентарен контрол
15/02/2002
I. Лидия Шулева, заместник министър-председател и министър на труда и социалната политика ще отговори на:

Актуален въпрос от н.п. ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ ПИРИНСКИ относно системата за регистриране и пререгистриране на безработните в страната.II. Мехмед Дикме, министър на земеделието и горите ще отговори на:

1. Актуален въпрос от н.п. МИХАИЛ РАЙКОВ МИКОВ относно извършена финансова ревизия във Фонд "Земеделие" -град Видин.

2. Актуален въпрос от н.п. ГЕОРГИ ТОДОРОВ БОЖИНОВ относно дейността на Поземлена комисия - гр. Криводол, довела до ощетяването на стотици собственици и до нарастващо социално напрежение.

3. Актуален въпрос от н.п. ГЕОРГИ ТОДОРОВ БОЖИНОВ относно извършена проверка на Района ветеринарно-медицинска служба - гр Враца.III. Николай Василев, заместник министър-председател и министър на икономиката ще отговори на:

Актуален въпрос от н.п. ГЕОРГИ ВЛАДИМИРОВ ЮРУКОВ относно приватизация на "Перун комерс" - ЕОД, гр. Гоце Делчев.IV. Костадин Паскалев, заместник министър-председател и министър на регионалното развитие и благоустройството ще отговори на:

1. Актуален въпрос от н.п. ВАСИЛ ТОДОРОВ КАЛИНОВ относно осигуряване на питейна вода в област Монтана.

2. Актуален въпрос от н.п. СТЕФАН НИКОЛАЕВ МАЗНЕВ относно готовността на Министерски съвет за приемане на правила, определящи цените на електроенергията, топлоенергията и природния газ.V. Милен Велчев, министър на финансите ще отговори на:

1. Актуален въпрос от н.п. ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ ПИРИНСКИ относно договора с "Краун ейджънтс" за реформа на митниците.

2. Питане н.п. РАДОСЛАВ ГЕОРГИЕВ ИЛИЕВСКИ относно създадени предпоставки за прекратяване дейността на дружества за заетост и структурно развитие.

3. Актуален въпрос от н.п. ЕМИЛИЯ РАДКОВА МАСЛАРОВА относно Договор за консултантска дейност на българските митници.

4. Актуален въпрос от н.п. РУМЕН ЙОРДАНОВ ПЕТКОВ относно решение на Министерски съвет № 718/28.12.1999 г..

5. Актуален въпрос от н.п. РУМЕН ЙОРДАНОВ ПЕТКОВ относно приведен дивидент от БКК за 1999 г. от фирма "Нитекс" АД - Доспат.VI. Долорес Арсенова, министър на околната среда и водите ще отговори на:

Актуален въпрос от н.п. ПАНАЙОТ БОРИСОВ ЛЯКОВ относно изграждането на пречиствателни станции за питейни и отпадъчни води в гр. Пазарджик.VII. Димитър Калчев, министър на държавната администрация ще отговори на:

Актуален въпрос от н.п. АСЕН ЙОРДАНОВ АГОВ и АНАСТАСИЯ ГЕОРГИЕВА ДИМИТРОВА-МОЗЕР относно намерението за създаване на "Съвет за икономически растеж" като постоянно действащ орган към Министерския съвет.На основание чл. 78, ал. 3 и чл. 81, ал. 2 от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание, отлагане на отговори със седем дни са поискали:

- министър-председателят на Република България Симеон Сакскобургготски - на актуален въпрос от народните представители Тодор Бояджиев, Нонка Матова и Стефан Данаилов;

- заместник министър-председателят и министър на икономиката Николай Василев - на питане от народните представители Румяна Георгиева и Нина Чилова;

- заместник министър-председателят и министър на труда и социалната политика Лидия Шулева - на актуален въпрос от народния представител Емилия Масларова.


Форма за търсене
Ключова дума