Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Програма за парламентарен контрол
Парламентарен контрол
05/10/2001
петък, 5 октомври 2001 г.I. Милен Велчев, министър на финансите ще отговори на:

1. Актуален въпрос от н.п. МУРАВЕЙ ГЕОРГИЕВ РАДЕВ относно определяне на общинските бюджети и недостига на средства за работни заплати на учители и други общински служители за тази година.

2. Актуален въпрос от н.п. СТОЙЧО ТОДОРОВ КАЦАРОВ относно заповед на Министъра на финансите Милен Велчев за спиране на бюджетната субсидия за община Дупница.II. Мехмед Дикме, министър на земеделието и горите ще отговори на:

1. Актуален въпрос от н.п. ВАСИЛ ТОДОРОВ КАЛИНОВ относно осигуряване на есенната селскостопанска кампания.

2. Питане от н.п. ВАСИЛ ТОДОРОВ КАЛИНОВ относно състоянието на Фонд "Земеделие".

3. Актуален въпрос от н.п. МОНЬО ХРИСТОВ ХРИСТОВ относно мерки на Министерството на земеделието и горите за подпомагане на земеделските производители в районите, засегнати от сушата.

4. Актуален въпрос от н.п. КРЪСТЬО ИЛИЕВ ПЕТКОВ относно производството на захарно цвекло.III. Владимир Атанасов, министър на образованието и науката ще отговори на:

Питане от н.п. ДИМИТЪР ЕНЧЕВ КАМБУРОВ и ИВАН НИКОЛАЕВ ИВАНОВ относно промените в Наредба №5/2000 г. на Министерството на образованието и науката за учебниците и учебните помагала.Поради неотложни служебни международни срещи, в заседанието за парламентарен контрол не може да участва министър-председателят на Република България Симеон Сакскобургготски.


Форма за търсене
Ключова дума