Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Програма за парламентарен контрол
Парламентарен контрол
30/11/2001
I. Симеон Сакскобургготски, министър-председател на Република България ще отговори на:

Питане от н.п. НАДЕЖДА НИКОЛОВА МИХАЙЛОВА, КИНА СИМЕОНОВА АНДРЕЕВА, АСЕН ЙОРДАНОВ АГОВ, ДИМИТЪР ИВАНОВ АБАДЖИЕВ и НИКОЛАЙ ЕВТИМОВ МЛАДЕНОВ относно политиката на правителството за подготовка на България за членство в Европейския съюз.II. Мехмед Дикме, министър на земеделието и горите ще отговори на:

1. Актуален въпрос от н.п. МИХАИЛ РАЙКОВ МИКОВ относно ползване на възстановени гори.

2. Актуален въпрос от Н.П.ПАНАЙОТ БОРИСОВ ЛЯКОВ относно дисциплинарното уволнение на инж. Костадин Спасов - началник на Регионалното управление по горите - Пазарджик.III. Владимир Атанасов, министър на образованието и науката ще отговори на:

Актуален въпрос от н.п. ИВАН НИКОЛАЕВ ИВАНОВ относно назначаването на главен секретар в Министерството на образованието и науката.IV. Николай Василев, заместник министър-председател и министър на икономиката ще отговори на:

1. Питане от н.п. КРЪСТЬО ИЛИЕВ ПЕТКОВ относно задълженията на предприятията за обществено осигуряване.

2. Актуален въпрос от н.п. ПАНАЙОТ БОРИСОВ ЛЯКОВ относно програма за икономическо развитие на Тракия.V. Костадин Паскалев, заместник министьр-председател и министър на регионалното развитие и благоустройството ще отговори на:

Питане от н.п. КРЪСТЬО ИЛИЕВ ПЕТКОВ относно опита за приватизация на язовир "Йовковци".VI. Милен Велчев, министър на финансите ще отговори на:

1. Актуален въпрос от н.п. ПАНАЙОТ БОРИСОВ ЛЯКОВ относно разкриване на митническо бюро в град Панагюрище, Пазарджишка област.

2. Актуален въпрос от н.п. ЕМИЛИЯ РАДКОВА МАСЛАРОВА относно контрола при вноса на месо и месни продукти.VII. Антон Станков, министър на правосъдието ще отговори на:

Актуален въпрос от н.п. АНГЕЛ ПЕТРОВ НАЙДЕНОВ относно граници и обхват на съдебен район към Хасковския окръжен съд.На основание чл. 78, ал. З и чл. 81, ал. 2 от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание, отлагане на отговори със седем дни са поискали:

- министърът на отбраната Николай Свинаров - на питане от народния представител Ахмед Юсеин;

- министърът на външните работи Соломон Паси - на актуален въпрос от народния представител Евгени Кирилов.


Форма за търсене
Ключова дума